Innovation er evnen til se nye muligheder ud fra eksisterende eller ny viden

Innovation er evnen til se nye muligheder ud fra eksisterende eller ny viden. Mange virksomheder har ikke konsekvent klarlagt deres muligheder og derfor ser man kundepotentialet ud fra det historiske salg!

Nye midler

Vi mener man minimum én gang om året bør ”viske tavlen ren” og se potentialet med helt nye øjne frit fra både historisk salg og det forretningssetup man har valgt. Det ville åbne øjnene for nye muligheder samt nye midler til at nå dem! Prøv det!

​​Vi arbejder systematisk med at se nye muligheder gennem enten via markedet, hvor vi ser på nuværende og potentielle kunder og deres behov samt ved at analysere virksomhedens viden, produkter og kompetencer i dybden, kan man uddrage alternative muligheder for nye markeder.

Vi anvender gennemprøvede kreativitetsmodeller, markedskort, segmentering, vækstmatricer og innovationsmodeller bl.a. Blue Ocean samt forskellige teknikker til at aktivere organisationen i arbejdet med at frembringe, vurdere og gennemføre nye ideer.​

​Founder, Managing Partner

Ole Angersbach Schou​​​

Kontakt

Havebovej 17
3450 Allerød

T: 29 66 38 39
E: oas@growthpartner.dk

CVR: 34249202

SAMARBEJDSPARTNERE

Udenrigsministeriet og Ambassader
Erhvervshuse
Vækstfonden
Dansk Tysk Handelskammer
Copenhagen Business School
Copenhagen Capacity
Brancheforeninger
Dansk Industri
Eksportforeningen
Eksperter indenfor digitalisering m.v.

×
Menu
Ring
Skriv

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk